Voor een verassing hoeft het niet perse een speciale dag te zijn. Een verassing, is geschikt voor elke dag. Des te leuker dat je je partner spontaan verast. Zo is het een echte verassing. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen voor je partner. Toch is het nooit verkeerd om een beetje inspiratie op te doen. Daarom hebben we in deze blog, drie ideeën voor een verrassing voor je partner op een rijtje gezet. Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook, lees snel verder!

  1. Liefde gaat door de maag, bij mannen en bij vrouwen

Online of in kookboeken kun je eenvoudig de lekkerste recepten vinden. Dus een kind kan de was doen, of nou ja, koken. Kies iets uit de favoriete keuken van je partner, dan zit je altijd goed. Ben je niet zo’n held in de keuken? Bestel dan bijvoorbeeld, maar maak zelf een dessert. Met wat ijs en fruit, kom je al heel ver. Daarbij is bestellen goed voor de lokale ondernemers, dan krijgen hun ook nog wat van jou liefde mee. 

  1. Bloemen, daar fleurt toch iedereen van op?

Niet het origineelste idee, maar het is een echte klassieker. Ook houden de meesten mensen van bloemen. Probeer het wel persoonlijk te maken dus kies zijn of haar favoriete bloemsoorten en kleuren. Dit is het een ontzettend romantisch cadeau en het zal zeker gewaardeerd worden door je partner. Of ze moeten allergisch zijn, dan misschien toch iets anders kiezen. 

  1. Zelfgemaakt en met liefde

Je kunt natuurlijks iets kopen, maar  liever en persoonlijker is iets zelf maken. Hierbij kun je aan van alles denken, probeer te blijven bij wat je kent. Gebruik je talenten en vertaal ze in een lieve verassing. Je kan hier alle kanten mee op. Dus ga lekker los. Je kunt ook hulp vinden online. Daar is genoeg inspiratie te vinden!

Dit waren onze liefdevolle verrassing ideeën. We hopen dat je er iets mee kunt en we wensen je ook veel succes met de uitvoering. Laat zien dat je het met liefde doet, dan komt het 100% zeker goed. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *